Autodesk moldflow adviser 2014 ultimate ile plastik analizleri - Erkan, Ömer; Kavak, Yasin (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2013)
Kitap, imalat Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümleri ile beraber Meslek Yüksek Okulları Endüstriyel Kalıpçılık bölümünde okutulan Plastik Hacim Kalıplama Teknikleri vb. derslere uygun olarak hazırlanmıştır. Ayrıca sektörde çalışan ve ilgi duyan kişilere de hitap etmektedir. Kalıp tasarımında analiz, üreticiye zaman kazandıran ve imalatta karışılabilecek kötü sürprizleri önleyen yegane yardımcıdır. Bu yardımcılardan en popüleri olan Autodesk Moldflow Adviser bu kitapta ele alınarak, yazılımın kullanımı sade bir dille anlatılmış ve pratik ipuçlarına yer verilmiştir. Bununla beraber güncel endüstriyel ürünlerin plastik akış an analizleri yapılıp, değerlendirmelerde bulunulmuştur. Tasarlanan yolluğun akıştaki durumu ve soğutma kanallarının sonuca etkisi açıkça ifade edilmiştir. Bol görsellikle desteklenen örnekler, okuyucuların kendi analizlerini rahatça yapabilmesine yardımcı olacaktır.
Dizin vardır.
Kaynakça: 124. s.
2
Keywords: Plastic Technology; Plastik teknolojisi