Elektronik cihazlar ve devre teorisi = Electronic devices and circuit theory - Boylestad, Robert L. (Palme yayıncılık; 591., 2015)
\ Bu popüler ders kitabı otuz yıldan fazla bir süredir kullanılmaktadır ve cihazlar ve aktif devreler konusunda yüksek seviyede bir derse uygundur. Elektronik Cihazlar ve Devre Teorisi şimdi onuncu baskısıyla türünün en geniş kapsamlı ve güncel ders kitabı olmaya devam etmektedir ve tüm temel konuları kapsar