İktisatçılar için matematik / Bernd Luderer, Volker Nollau, Klaus Vetters ; çeviren Rengin Ak - Luderer, Bernd (Palme yayıncılık ; 475, 2008)
Kitap ilk olarak, tümleşiklerin esasları gibi matematiksel semboller ve sabitler, diziler ve ifadeler, sayı sistemleri ve aritmetiklerini ele alır. Dizin ve sıralar bölümünü finans matematiği, tekli ve çoklu bağimsız değişkenlerin fonksiyonlarının sunumu, bunların türev ve integral hesapları ile türev ve fark denklemleri takip etmektedir. Her durumda, iktisattaki modellere ve uygulamalara özellikle vurgu yapılmıştır