Solidworks 2011 - Gök, Kadir, 1980- (Seçkin Yayıncılık., 2011)
Her geçen gün kullanıcı kitlesini ve uygulama alanını genişleten, 3 Boyutlu modelleme, animasyon, simülasyon ve mühendislik analiz konularında etkili olarak kullanılan 5olidWorks'ün son versiyonunun anlatıldığı kitapta, program temel seviyeden ileri seviyeye kadar tüm kullanıcı kitlesine hitap edecek şekilde, adım adım ve uygulamalı örneklerle anlatılmıştır.