Android : How to program - Deitel, Paul (Palme yayıncılık, 2015)
Hem başlangıç hem de orta seviye dersler için uygulama geliştirmeye kolay ve eglenceli giriş yapmamızı sağlamaktadır. Kitabımızın uygulamaya yönelik yaklaşımı her yeni teknolojiyi , tam olarak test edilmiş basılı kitaptaki yedi uygulama ve online olarak daha fazlasıyla, tam kod açıklamaları ve örnek çıktılarıyla öğretmektedir.