Android : How to program - Deitel, Paul (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Hem başlangıç hem de orta seviye dersler için uygulama geliştirmeye kolay ve eglenceli giriş yapmamızı sağlamaktadır. Kitabımızın uygulamaya yönelik yaklaşımı her yeni teknolojiyi , tam olarak test edilmiş basılı kitaptaki yedi uygulama ve online olarak daha fazlasıyla, tam kod açıklamaları ve örnek çıktılarıyla öğretmektedir.
Eserin orijinal adı : Android how to program.Dizin var.
2
Keywords: Application software -- Development; Java (Bilgisayar program dili); Java (Computer program language); Uygulama yazılımı -- Geliştirme; Web site development; Web sitesi geliştirme