Elementer lineer cebir : uygulamalar versiyonu - Anton, Howard (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Bu baskı lineer cebirin bir lisans öğrencisi için uygun olan bir giriş işlenişini verir. Amacı lineer cebirin temellerini mümkün olan açık şeklinde sunmaktır, doğru pedogoji esas husustur. Her ne kadar kalkülüs bir önkoşul olmasa da, kalkülüs bilgisi olan öğrenciler için açıkça işaretlenmiş bazı seçmeli materyal vardır. İstenirse, bu materyal sürekliliği bozmadan geçilebilir
Onuncu baskıdan çeviriDizin var.
2
Keywords: Lineer cebirLinear algebra Doğrusal cebirLinear algebra Doğrusal cebir -- matematikLinear algebra -- mathematical Lineer cebir -- matematikLinear algebra -- mathematical; Linear algebra