Mekanik titreşimler : teori ve uygulamalar SI - Kelly, S. Graham (Palme Yayıncılık, 2016)
Mekanik Titreşimler: Teori ve Uygulama kitabının bu baskısı, kitap boyunca Uluslar arası Birim Sistemlerini (Le Système International d'Unités veya SI) içermek üzere adapte edildi.