Isı ve kütle transferi - Çengel, Yunus A; Dağtekin, İhsan; Ghajar, Afshin J.; Tanyıldızı, Vedat (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Isı ve Kütle Transferi: Esaslar ve Uygulamalar yarının mühendisinin zihniyle basit ancak doğru bir biçimde, doğrudan bağlantı kurmaktadır. Kitap öğrencilere ısı transferinin temel prensiplerini açık şekilde anlama ve sıkıca kavrama yolunu açmakta, yaratıcı düşünceyi ve konu içeriği üzerinde derinlemesine algı geliştirmeyi özendirmektir.
2
Keywords: Isı -- İletim; Kütle transferi; Mass Transfer