Endüstri mühendisleri için imalat süreçleri - Erol, Doğan; Ulutaş, Berna Haktanırlar (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2012)
Günümüzde 300'den fazla imalat süreci olduğu bilinmektedir. Fakat bu alandaki konuların derinlemesine anlaşılması, detaylı malzeme bilgisine sahip olmayı ve iş deneyimini gerektirmektedir. Bu kitap, üniversitelerin Endüstri Mühendisliği lisans programlarındaki "İmalat Süreçleri / Üretim Yöntemleri" derslerinin müfredatına uygun olarak tasarlanmıştır ve öğrencilere temel imalat bilgisini kazandırmayı amaçlamaktadır. Kitapta yer alan konular, süreç tanımları, süreç parametreleri, ürün örnekleri, kullanılan makine, araç-gereçler, süreç için iş güvenliği ve süreç maliyet bileşenlerine dikkat çekecek şekilde özetlenmiştir. Ayrıca kitapta konularla ilgili olarak 50'den fazla probleme de yer verilmiştir.
Dizin vardır
Kaynakça: 261. s.
2
Keywords: İmalat; Production