Visual studio 2012/2013 eşliğinde Microsoft Visual Basic 11 for.NET Framework4.5 - Yanık, Memik (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2014)
İster daha önce Visual Basic hakkında bilgi edinmiş olun ister Visual Basic bilginiz sıfır olsun; bu kitabı okuyarak .NET programcılığı ve Visual Basic hakkında uzmanlık düzeyinde bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu kitabın bütün sayfaları ilk okumada anlaşılacak yalınlıktadır.
Dizin vardır
2
Keywords: Visual Basic (Bilgisayar programlama dili); Visual Basic (Computer programming language)