Uygulamalarla siber güvenliğe giriş - Akyıldız, M. Alparslan (Gazi Kitabevi, 2017)
Kişisel verilerin korunmasından, lab için sanal makine kurulumu, gibi bilişim alanında kapsamlı hazırlanmış, bilişimin en güncel kitabı.