Uygulamalarla siber güvenliğe giriş - Akyıldız, M. Alparslan (Ankara: Gazi Kitabevi, 2017)
Kişisel verilerin korunmasından, lab için sanal makine kurulumu, gibi bilişim alanında kapsamlı hazırlanmış, bilişimin en güncel kitabı.
2
Keywords: Bilgisayar ağları -- Güvenlik önlemleri; Bilgisayar ağları -- Güvenlik sistemleri; Bilgisayar programlaması; Bilişim teknolojisi -- Güvenlik önlemleri; Program kırıcıları; Siber güvenlik; Veri güvenliği; Right Trust