Yapı statiği - Hibbeler, R. C. (Palme Yayıncılık, 2017)
Bu kitapla, öğrencinin hem bir yapıyı modelleme ve çözümleme yeteneğinin geliştirilmesi hedeflenmiş hem de meslek hayatında karşılaşabileceği gerçekçi uygulamalara yer verilmiştir.