Elektrik devre analizi - Özbey, Şerafettin (Çankaya, Ankara : Seçkin Yayıncılık, 2017)
Gördüğü yoğun ilgi sonucunda kısa sürede 3. Baskısı yapılan kitap mühendislik fakültelerinde okutulmakta olan "Elektrik Devre Analizi 2" isimli derse uygun olarak hazırlanmıştır.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Electric circuit analysis -- Textbooks; Electric circuits -- Textbooks