Mühendisler ve fen bilimciler için olasılık ve istatistik - Bakır, M.Akif (Palme yayıncılık: 1176., 2016)
Dokuzuncu baskıyı oluştururken, yeni konular eklemektekten ziyade, derinlemesine anlama ve açıklığa kavuşturmak temel nokta olmuştur. Bu amaç, kısmen yeni bölümler arası bağlantılar oluşturan bölüm-sonu malzemeler ekleyerek gerçekleştirilmiştir.