Mühendisler ve fen bilimciler için olasılık ve istatistik - Bakır, M.Akif (Ankara: Palme Yayıncılık, 2016)
Dokuzuncu baskıyı oluştururken, yeni konular eklemektekten ziyade, derinlemesine anlama ve açıklığa kavuşturmak temel nokta olmuştur. Bu amaç, kısmen yeni bölümler arası bağlantılar oluşturan bölüm-sonu malzemeler ekleyerek gerçekleştirilmiştir.
Özgün adı:Probability and statistics for engineers and scientists.9 th edition.
Kaynakçası var.
2
Keywords: Matematiksel istatistik; Mathematical statistics; Olasılık