Az bilenler için C#\ - Özer, İhsan (Seçkin Yayınları, 2018)
Yazarın programlamayı farklı bir bakış açısıyla anlattığı bu kitap meraklılarını sıkmadan severek kod yazmaya yönlendiriyor. Yüzme suyun içinde, kodlama kodun içinde öğrenilir ilkesine inanarak geliştirdiği bu kaynak alışılmışın aksine programcıyı havada kalan kavramlarda boğmak yerine direk kodun içerisine atarak önce sarsıyor ama kısa bir süre içinde programcı adayı farkına bile varmadan kod yazmaya ve anlamaya başlıyor. Kitap, sayısız teorik bilgiyi verip tümüne ulaşmak yerine tümden gelip temeli anlamanın tohumlarını ekiyor. Kitapta bizzat yapılan ve uygulanan 20 farklı uygulama ile hem uygulama yapabilecekseniz hem de programlamayı öğrenebileceksiniz.