Matematik analiz 2; - Balcı, Mustafa (Seçkin Yayınları, 2018)
Matematik Analiz 2 Bu kitap birçok fakültede okutulan Analiz, Genel Matematik, Yüksek Matematik gibi derslerde duyulan ihtiyacı karşılamak amacı ile hazırlanmıştır.Bu kitap yazılırken matematiksel kavramların açık ve anlaşılır bir şekilde ortaya konmasına gayret edildi. Tanım ve teoremlerin ifadesinde gerekli titizlik gösterildi. Her konu incelenirken yeter sayıda örnek çözüldü. Ayrıca öğrencilerin bilgilerini pekiştirmeleri için çok sayıda problem verildi. Bunun yanında her bölümün sonunda o bölümü tarayacak ve okuyucuyu biraz daha düşünmeye zorlayacak birkaç soru "Bölüm Problemleri" başlığı altında okuyucunun çözümüne sunuldu.