Elektrirk devreleri /$cJames W. Nilsson ; çeviri Adnan köksal...[ve bşk.] - Nilsson, James W.
Sekizinci baskı, bu çağdaş klasiğin dikkatlice planlanmış bir revizyonudur. Temel odak problem çözme üzerinde tutularak, ödev problemlerinin %80'i tamamen yenilenmiş veya değiştirilmiştir. Yoğun inceleme ve geliştirme çalışmaları, okunması ve içinde arama yapmanın kolaylaştığı, daha açık ve etkin bir ders kitabı tasarımını ortaya çıkarmıştır. Ayrıca, devrelerin gerçek dünyadaki uygulamalarına vurgu artırılmakla birlikte, bu yeni baskı da kitabın, konusundaki ders kitapları arasında en doğru kitap olma sözünü tutmaktadır.