Polimer teknolojisi - Saçak, Mehmet (Ankara: Gazi Kitabevi, 2018)
Polimerlerin varlığı bilimsel alanda 1930 da kabul edilmiş ve zaman içerisindeki araştırmalara ve yeniliklere bağlı olarak polimer kimyası ve polimer teknolojisi ayrı birer bilim dalı haline gelmiştir.
Kaynakça ve indeks içermektedir.
2
Keywords: Polımers; Polimer