Genel ve teknik iletişim - Tutar, Hasan (Seçkin Yayıncılık, 2017)
Kitap, uzun yıllar üniversitelerde "İletişim" ve "Genel ve Teknik İletişim" derslerini anlatan yazarların notlarından, ders anlatımı esnasında öğrencilerinden gelen sorulardan ve mesleki tecrübelerinden oluşmaktadır. Ayrıca, kitabın ilk altı baskısının ardından gerek akademisyenlerden ve öğrencilerden gerekse kitabı kullanan okuyuculardan gelen istek ve öneriler de dikkate alınarak, kitabın daha kullanıcı dostu olması sağlanmıştır. Eserde, İletişim Kavramı ve Anlamı, İletişim Teknolojisindeki Gelişmeler, İletişimin Engelleri ve Aşma Yolları, Form Düzenleme, Örgütlerde İletişim ve Fonksiyonları, Grafik, İletişim, Örgütsel İletişimin İşleyişi, İletişimde Tablo Kullanımı, Yazışma Türleri, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Teknoloji ve Teknik İletişim, Bilgi Sistemleri ve İletişim konuları ele alınmaktadır. Kitapta anlatılan teorik bilgilerin okuyucu tarafından daha kolay anlaşılması için bölüm sonlarında uygun sorulara yer verilmiştir. Kitap öğrencilere ve konuya ilgi duyan herkese faydalı olabilecek bir şekilde hazırlanmıştır