Hava araçlarında Piston-Prop motorlar - Altuntaş, Önder (Ankara : Palme Yayıncılık, 2018)
Öncelikli olarak pilotaj ve uçak bakım teknisyeni eğitimlerinde değerlendirilebilecek bir kaynak olması amacıyla "Hava Araçlarında Kullanılan Piston-prop Motorlar" kitabı hazırlanmıştır. Bu kitap içinde anlatılan konular, günümüzde en yaygın olarak karşılaşılan sistem ve alt sistemler hedef alınarak belirlenmiştir.
1
Keywords: Engineering sciences; Mühendislik bilimleri; Uçak motorları