Excel'de Makrolar: Vba\ - İltir, Cenk (Seçkin Yayıncılık, 2019)
Gözden geçirilmiş ve yeni sürüme göre güncellenmiş 6. baskısını yapan kitapta, ilk beş baskısının ardından okuyuculardan gelen istek ve öneriler de dikkate alınarak, kitabın daha kullanıcı dostu olması sağlanmıştır. Microsoft Excel'den en yüksek verimi almak için, VBA dili kullanılarak özel programlar geliştirmeniz gerekmektedir. Excel'de Makrolar: VBA kitabı, VBA makroları ve programları yazımına bir giriş sunarak programlama düzeyinde nasıl daha fazla imkana sahip olunacağını gösteriyor. Genel olarak programlama diline, Excel nesne modeline, Visual Basic düzenleyicisine ve kodu yönetmeye odaklanan kitabın esas amacı, VBA dilinin Excel'de nasıl çalıştığının ve nesne tabanlı programlamanın temellerinin gösterilmesidir. Orta düzeyde Excel bilen herkes, bu kitaptan yararlanabilir ve kısa sürede bir Excel sihirbazı haline gelebilir. Kitapta işlenen konulara ilişkin uygulama dosyalarını ve ek bilgileri www.seckin.com.tr'den indirebilirsiniz.