İstatistiksel veri analizi\ - Ersöz, Filiz (Seçkin Yayıncılık, 2019)
SPSS ile İstatistiksel Veri Analizi isimli bu kitap; fen, mühendislik ve sosyal tüm bilim dallarında çalışan araştırmacılara, bilim insanlarına ve pratik bilgilere ihtiyaç duyan iş dünyası ve kamu yöneticilerine yöneliktir. Kitap, araştırma sorularının veya problemlerinin çözümünde istatistiksel nitel ve nicel veri analizi yöntemlerinin uygulanması ve istatistiksel karar vermeyi içerir. Günümüzde tüm disiplinler arasındaki teorik yapıların pratik bir yorumu istatistik ve istatistik programlarıyla yapılmaktadır. İyi bir karar verebilmek için iyi istatistik uygulamalarına ihtiyaç vardır. Bu kitapta, parametrik ve parametrik olmayan tüm istatistiksel yöntemlere ilişkin kısa bir teori ve geniş bir SPSS ile istatistiksel veri analizi çalışmaları verilmiştir.