Dinamik geometri öğretimi\ - Aslaner, Recep (Ankara: Anı Yayıncılık, 2018)
Çocuklar okula ba¸slayıncaya kadar, geometrik kavramlardan en çok uzay geometri ile ilgili olanlar hakkında informal bilgiler ediniruda ve tecrübe kazanırlar. Okulun görevi bu bilgi ve tecrübeleri onların zihinsel geli¸smi¸slik düzeylerine göre düzenlemek ve formal hale getirmektir. Çocuklara edindikleri bilgi ve becerileri temel alarak yeni geometrik kavramları ve bu kavramlar arasındaki ili¸skileri kazandırmaktır.
1
Keywords: Dinamik geometri; Dynamic geometry