Elektronics workbench ve devre uygulamaları - Günday, Abdurrahman (Ekin Basım Yayın, 2015)
Elektronics Workbench, sanal devre uygulamalarının ve devre üzerinde DC ve AC sinyal analizlerinin yapılabilmesi noktasında, benzerlerine kıyasla kolay uygulanabilen bir elektronik simülasyon programıdır. Bu aşamada, DC operasyon noktası analizi, AC frekans analizi, Transient analizi, Fourier ve Monte Carlo analizi gibi yöntemlerle devrenin frekans, faz, geçici durum ve zaman analizleri yapılabilmektedir.