Asp.Net ile veri tabanı uygulamaları - Çelik, Ali İhsan (Bursa: Ekin Basım Yayın Dağıtım, 2016)
Bu kitap temel SQL komutlarını ASP.NET ortamında açılan querylerle ve devamında örnek web uygulamaları anlatmaktadır. SQL komutlarının ASP.NET web sayfalarındaki işlevi, nasıl kullanıldığı, SQL sunucusuna bağlantı yolları, örnek web uygulamaları ile kayıt sorgulamaları, ilişkisel veri tabanları ile kayıt işlemleri, resim yüklemeleri, matematiksel işlemlerin veri tabanına işlenmesi, Mvc, e-ticaret uygulaması bu kitabın konuları arasındadır.
1
Keywords: ASP(Bilgisayar Program Dili); Bilgisayar sistemlerinde veri