Web siteleri için kullanılabilirlik ölçümleri - Şengel, Erhan (Ekin, 2012)
Bu kitabın esas amacı son dönemde kamu yönetimi literatüründe hakim olan ve kamu yönetiminde katılım, etkinlik, şeffaflık, hesap verebilirlik gibi ilkelerle birlikte anılan yönetişim yaklaşımını teori ve uygulama boyutları ile incelemek ve klasik anlamda "yönetim" den farklılaştığı noktalar üzerinde durmaktır. Konu hakkında araştırma ve bilgi edinmek isteyen okurların yararlanabileceği güncel bir kaynaktır.