Bilgi teknolojileri 2 - Balay, Mustafa (Ekin Yayınevi, 2006)
Bu kitabın amacı, okuyucuya bilgi teknolojileri kavramlarını tanıtmak, öğretmen ve bunun nasıl kullanılabileceği konusunda bilgi sahibi yapmaktır.