Bilgi teknolojileri 2 - Balay, Mustafa (Bursa: Ekin Yayınevi, 2006)
Bu kitabın amacı, okuyucuya bilgi teknolojileri kavramlarını tanıtmak, öğretmen ve bunun nasıl kullanılabileceği konusunda bilgi sahibi yapmaktır.
1
Keywords: Bilgisayar ağları; Computer networks