SQL Ve NoSQL - Daşdemir, Yaşar (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2019)
Kitap; Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Bilgisayar Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği lisans programlarında okutulan içeriği veritabanı sistemleri olan "Veritabanı Yönetimi", "Veritabanı Yönetim Sistemleri", "Veritabanı Sistemleri" gibi derslere uygun olarak ve Yüksek Lisans programlarındaki İleri Veritabanı Sistemleri dersleri için teorik, uygulama ve bol 120 adet örnek sorular ile öğrencilere ve bu konu ile ilgilenenlere yönelik bilgi verecek şekilde hazırlanmıştır. Kitap; önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri ile Veritabanı sistemleri tasarımı ve geliştirilmesi ile uğraşmak isteyen herkes içindir
1
Keywords: Microsoft SQL; Programlama; Programming