Bulut bilişim - Turan, Metin (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2019)
Kitap, güncellenmiş 2. Baskını yapmıştır. Herkesin merak ettiği bir konu olan Bulut Bilişim konusunu hem teknik hem de hukuki durumunu ele alan bu kitapla, bulut bilişim ile ilgili konuları hızlı bir şekilde öğrenebilir, bulut bilişime kolaylıkla adapte olabilirsiniz. Kitapta; bulut bilişimi yakından ilgilendiren konulardan olan; bilgisayarların tarihsel gelişimi, web 2.0 ve sosyal medya, bulut bilişim, büyük veri yönetimi, bulut bilişim ekonomisi-bütçelemesi- maliyet modellemesi ve proje yönetimi, güvenlik-standartlar ve risk yönetimi ile bulut bilişim hukuku konuları herkesin anlayabileceği sade bir dille anlatılmıştır.
1
Keywords: Bulut bilişim; Cloud computing