Arduino ile robotik programlama - Arvas, Mehmet Akif . (Ankara : Seçkin Yayıncılık, 2019)
Uzun yıllar, elektrik, elektronik, mekanik bakım ve onarım konusunda çalışmalarda bulunan ve büyük bir markanın üretim bandında da görev alan, aynı zamanda çeşitli eğitim kurumlarında Robotik, Arduino ve Temel Elektronik konularında eğitimler veren yazar, bu eğitimlerde edindiği bilgi ve tecrübeleri kaleme almıştır. Kitapta; Arduino yazılımı ve projeleri, Elektronik kartları, robotik/otomasyon alanında yapılan uygulamalar, ayrıntılı bir biçimde çok sayıda görsel eşliğinde anlatılmıştır. Eserde bizzat uygulanmış ve çalıştırılmış 68 farklı proje anlatılarak konunun sadece teorik kısmına yer verilmemiş aynı zamanda uygulamasına da yer verilmiştir. Kitabı bitirdiğinizde, konuyla ilgili özgün projeler üretebilmeniz ve bu projelerinizi yapabilecek seviyeye gelmeniz hedeflenmiştir. Kitapta yer alan denenmiş ve çalıştırılmış 68 projenin uygulama kodlarını www.seckin.com.tr'den indirebilirsiniz
1
Keywords: Programlama; Programming