Drone tasarımı - Gök, Kadir; Gök, Arif.; Karagöz, Görkem (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2019)
Kitap, yakın dönemde adı sıkça duyulan 3 boyutlu yazıcılar ile okurun kendi başına bir dronu tasarlayarak onu gerçek hayatta faaliyete geçirebileceği şekilde kaleme alınmıştır. Kitap ile okur, Bilgisayar Destekli Tasarım becerilerini geliştirebilecek-tir. Kazanılan tasarım becerisi mühendislik alanında, endüstriyel tasarım alanında ve günlük hayatta düşünülen projeleri gerçekleştirmek için kullanılabilir. Ayrıca, 3 Boyutlu yazıcıdan alınabilecek plastik parçalar ile gerekli elektronik bileşenler birleştirilerek ürün prototipleme konusunda da tecrübe edinilebilecektir. Kitaptaki 12 örnek ile birlikte uygulama sırasında anlatılan komutlar ve fonksiyonları okuru sıkmadan, kolay bir öğrenimi hedeflemektedir
1
Keywords: Endüstriyel tasarım; Industrial design; Solidworks