Analize giriş - Nasibov, Ferhad H. (Palme Yayınevi, 2008)
Fonksiyonlar ve fonksiyonların sınıflandırılmasını esas alan bu eser, teori ile örneklerin çözümünü birbiriyle uyumlu olacak şekilde ele almanın önemini bilerek hazırlamıştır.