Mühendisler için uygulamalı istatistik ve olasılık - Montgomery, Douglas C.; Runger, George C. (Ankara: Palme Yayınevi, 2019)
Bu kitap uygulamalı istatik ve olasılığa giriş dersi için bir tanıtıcı ders kitabıdır.
1
Keywords: Statistics; Uygulamalı istatistik