Matematik Analiz (Ekonomi Bilimleri İçin) - Balcı, Mustafa (Palme Yayınevi, 2020)
Üniversitelerin birinci sınıfında okuyan iktisat ve işletme öğrencileri için hazırlanmış bu kitap, ihtiyaç duyulan matematik analiz bilgilerini karşılamak için hazırlanmıştır.