Matematik Analiz (Ekonomi Bilimleri İçin) - Balcı, Mustafa (Ankara: Palme Yayınevi, 2020)
Üniversitelerin birinci sınıfında okuyan iktisat ve işletme öğrencileri için hazırlanmış bu kitap, ihtiyaç duyulan matematik analiz bilgilerini karşılamak için hazırlanmıştır.
1
Keywords: Matematiksel analiz; Mathematical analysis