Sinyal ve sistem analizi I : sürekli sinyaller ve sistemler - Cem, Civelek (Palme Yayınevi, 2019)
Bu kitapta ders notu türü bir yaklaşım hakim olup okuyucuyu sıkmadan, örneklerle desteklenmiş özet bilgi sunulmaktadır.