Sistem dinamiği - Ogata, Katsuhıko (Palme Yayınevi, 2013)
Üçüncü sınıf düzeyinde yazılmış olan bu kitapta modelleme ve dinamik sistermler kapsamlı bir biçimde işlenmekte ve kontrol sistemlerine giriş yapılmaktadır.