Elektrik makinelerinin temelleri - J.chapman, Stephen; Arifoğlu, Uğur. (Ankara: Palme Yayınevi, 2020)
Elektrik Makineleri Kitabı
1
Keywords: Electrical -- electronics Engineering; Elektrik -- elektronik mühendisliği