Mukavemet - Hibbeler, Russell Charles (Ankara: Palme Yayınevi, 2019)
BU KİTAP, MUKAVEMETİN TEORİ VE PRENSİPLERİNİN UYGULANIŞININ AÇIK VE KAPSAMLIBİR ŞEKİLDE ÖĞRENCİYE SUNULMASINI AMAÇLAMAKTADIR
1
Keywords: Mukavemet; Resistance