Sayısal haberleşme - G.proakis, John.; Salehi, Masoud (Ankara: Palme Yayınevi, 2020)
Kitap, elekrik mühendisliği lisansüstü eğitiminin birinci yılındaki öğrenciler için bir ders kitabı olarak tasarlanmıştır.
1
Keywords: Telekomünikasyon; Telecommunication