Algoritma ve programlama - Aydoğdu, Şeyhmus (Pegem Akademi Yayıncılık, 2020)
21. yüzyıl becerileri incelendiğinde, öğrencilerin algoritma tasarlama ve programlama becerilerinin geliştirilmesinin günümüzde önemli bir yere sahip olduğu görülmektedir. Nitekim, eğitim alanındaki araştırmacılar ve uygulayıcılar bu becerilerin geliştirilmesi için çeşitli girişimlerde bulunmaktadır. Bu becerilerin geliştirilmesinde cevaplanması gereken en önemli sorulardan biri, bireyin nereden başlayıp nasıl ilerleyeceğidir. Bu kitap, program geliştirmek isteyen kişiler için problem çözümü sürecinde öğrenilmesi gereken bilgileri örnek uygulamalarla açıklamaktadır.