Mühendisler için vektör mekaniği dinamik (Literatür Yayıncılık, 2014)
Tüm Dünyada en çok beğenilen ve okutulan ders kitapların başında gelen Mühendisler için Vektör Mekaniği Dinamik 10 baskıya erişerek kendi alanında hem zengin içerik hem de tasarımı ve renkli sunumuyla öncü olmuştur. Mekanik hakkındaki birinci dersin ana amacı mühendislik öğrencilerine her problemi basit ve mantıklı bir biçimde analiz etme becerisini kazandırmaktır. Problemlerin çözümde ise iyi anlaşılmış temel ilkeleri uygulatabilmektir.