Mühendislikte sonlu elemanlara giriş - Chandrupatla, Tirupathi R.; Belegundu, Ashok D. (İstanbul : Literatür Yayıncılık, 2017)
İlk baskısı 20 yılı aşkın bir süre önce yapılan Mühendislikte Sonlu Elemanlara Giriş kitabı İspanyolca, Çince, Korece ve Yunancadan sonra dilimize kazandırılarak önemli bir boşluğu dolduracaktır. Tüm dünyada gerek öğretim üyeleri gerekse öğrenci ve uygulamacı mühendislerin olumlu tepkileriyle karşılanan kitap, otuz yıl boyunca yazarların verdikleri derslere katılan öğrencilerin geri dönüşlerinden de yararlanılarak geliştirilmiştir. Kitabın temel felsefesi kuramın yalın bir sunumu, problem modellemede bakış açıları ve bilgisayar programlarına uygulamayı sağlamaktır.
1
Keywords: Matematik; Maths