Akışkanlar mekaniği - Uysal, Bekir Zühtü (Gazi Kitabevi, 2019)
Akışkanlar Mekaniği temel mühendislik konularından birisidir. Bu kitapta, teorik alt yapı oluşturulduktan sonra uygulamaya yönelik bilgiler verilmiş ve bunlar gerçekçi örneklerle pekiştirilmiştir. Kitapta 70 tane çözülmüş örnek ve bölüm sonlarında da 133 problem vardır. Mühendislik fakültesi öğrencilerine ve işletmelerde çalışan mühendislere yararlı olabilecek pek çok temel ve pratik bilgi dengeli biçimde verilmiştir.