Polimer kimyası - Saçak, Mehmet (Ankara: Gazi Kitabevi, 2018)
Kitap, lisans ve yüksek lisans derslerinde okutulmak amacıyla hazırlanmış. Öğrenciye yönelik bir ders kitabı yaklaşımıyla yazıldığından, konu ve kavramlar olabildiğince basit ve anlaşılır biçimde ele alınmış, uygun şekillerle desteklenmiş, gerekli yerlerde bazı ileri kavramlara da girilmiş.
1
Keywords: Polimer kimyası; Polymer chemistry