Toprak işleri ders notları - Orhan, Mehmet (Ankara: Gazi Kitabevi, 2018)
Toprak İşleri Ders Notları kitabı En Kesit Çizimleri ve Hesapları, En Kesit Alan Hesaplama Yöntemleri, Alanlar Diyagramı, Hacim Hesapları, Kabarma Çökme Sıkışma, Hacimler Tablosu ve Kübaj Cetveli, Toprak İşlerinde Zeminler, Kazı ve Yükleme, Zeminlerin Sıkıştırılması konularını ele alan bir çalışmadır
1
Keywords: Toprak işleri; Earthworks